Hiusmuotoilukeskus Glaze palvelut

Meillä on halua suunnitella ja taitoa toteuttaa jokaiselle omia parhaita puolia korostava, yksilöllinen ja ajanhenkinen tyyli.

Perinteisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi yhä laajenevaan palvelutarjontaamme kuuluvat myös meikkaukset, Young Nails -rakennekynnet, hiusten pidennykset, letitykset, kulmien muotoilut sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset. Lisäksi palveluumme kuuluvat ripsipidennykset ja -huolto.

Hiusmuotoilu

Kampaamomme on erikoistunut hiusten leikkauksiin, värjäyksiin, kampauksiin sekä erilaisiin käsittelyihin. Saat aina asiantuntevaa palvelua, ja autamme sopivan hiusmallin ja -värin valinnassa. Tilaisuuteen sopiva kampaus viimeistelee kokonaisuuden ja antaa huolitellun vaikutelman. Kampauksilla voit hemmotella itseäsi niin arkena kuin juhlapäivänäkin.

Myymälä

Myymälästämme löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita Label.m -tuotteita. Korkealaatuinen ja kansainvälisesti mainetta niittänyt Label. m valmistaa hiusten hoito- ja muotoilutuotteita kaikenlaisten hiusten tarpeisiin. Label.m luo trendejä ja saa inspiraationsa muodista. Glazen henkilökunta auttaa asiakkaita valitsemaan oikean tyyppiset tuotteet ja antaa vinkkejä hiusten muotoiluun.

Hiusten leikkaukset

Hiusmuotoilun inspiraatio kumpuaa aina Sinun toiveistasi ja persoonallisesta tyylistäsi. Teemme sinulle sopivan leikkauksen ammattitaidolla viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen ja trendejä seuraillen.

Hiusten värjäykset

Erilaisissa värikäsittelyissä vain mielikuvitus on rajana. Kampaamon värikartoista löytyy useita eri sävyjä, joita voidaan sekoittaa keskenään niin, että saadaan juuri Sinun toiveidesi mukainen, yksilöllinen sävy.

Hiusten käsittelyt

Hanki hiuksiisi uutta ilmettä ja textuuria permanentilla tai tuuheutta ja kestävää runsautta volume -käsittelyllä.

Kampaukset hiuksiin

Tärkeisiin juhlahetkiin tai arkipäivän piristykseksi. Suunnitellaan Sinun tarpeisiisi ja hiuksiisi sopivin ratkaisu.

Muut palvelut

Kynsistudio

Kynsimuotoilijamme tekevät Sinulle luonnollisen kauniit ja kestävät Young Nails -rakennekynnet. Ammattitaitoisen kynsimuotoilijan tekemät rakennekynnet eivät vahingoita omaa kynttä ja saat luonnollisen tuntuiset ja -näköiset, upeat kynnet.

Make-up

Ammattitaitoiset meikkaajat tuovat esiin sisäisen hehkusi ja tekevät juuri sinulle sopivan meikin laadukkailla tuotteilla elämäsi huippuhetkiin. Meikatessa huomioidaan asiakkaan kasvonpiirteet, tyyli, vaatetus ja kampaus, jotta olet juhlapäivänä upeimmillasi.