Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta käyttäessäsi palveluitamme tai varatessasi aikaa tai ottaessasi yhteyttä Hiusmuotoilukeskus Glazen verkkosivuston kautta, sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Käyttämällä sivustoa www.glaze.fi, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. 

1. Tiedot rekisteristä

Rekisterin nimi: Hiusmuotoilukeskus Glaze:n asiakas- ja sidosryhmärekisteri 

2. Rekisterinpitäjä

Tmi Hiusmuotoilukeskus Glaze
Jani Kalliomäki
Y-tunnus: 1299368-7

3. Yhteyshenkilö rekisteriasioissa

Jani Kalliomäki
jani.kalliomaki@gmail.com

Tietojen kerääminen
Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Asiakkuuden historia (edelliset käyntikerrat)
  • IP-osoitetieto tai muu tunniste
  • Ohjelmisto- ja laitteistotiedot
  • Evästeiden kautta kerättävät tiedot
  • Muut asiakkaan suostumuksella kerättävät tiedot
  • Verkkopalvelustamme keräämämme tiedot


Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itse toimittanut ajanvarauslomakkeella Glaze:lle verkkosivujen www.glaze.fi  kautta tai sähköpostilla.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisteriä käytetään henkilötietolakia noudattaen seuraaviin tarkoituksiin:

  • Ajanvaraukseen kauneudenhoitopalveluihin
  • Asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen
  • Palveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen
  • Palveluista ja tuotteista tiedottamiseen ja viestimiseen

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta saatamme myös lähettää sinulle kohdennettuja markkinointi- tai asiakasviestejä. Mikäli et kuitenkaan halua saada meiltä viestejä, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta Glaze:lle.

4. Tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle

  • Hiusmuotoilukeskus Glaze ei myy, vaihda tai muutoin siirrä tunnistamisen mahdollistavia tietojasi ulkopuolisille osapuolille.
  • Tämä ei sisällä luotettuja kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä sivustomme ylläpidossa tai liiketoimintamme suorittamisessa, mutta myös näiden osapuolten on pidettävä tiedot luottamuksellisina.
  • Uskomme, että tietojen jakaminen on tarpeen silloin kun tavoitteena on tutkia, estää tai muutoin käsitellä laitonta toimintaa, petosepäilyjä ja tilanteita, jotka mahdollisesti uhkaavat jonkin henkilön fyysistä turvallisuutta, käyttöehtojemme rikkomista sekä muissa lain vaatimissa tilanteissa.

5. Henkilötietojen käsittely EU / ETA-alueen ulkopuolella

Glaze käsittelee rekisteritietoja pääsääntöisesti vain EU:n sisällä. Kuitenkin jotkin Glaze:n käyttämät sosiaaliset mediat tai muuta palvelut, kuten Google, Facebook tai Pinterest, käsittelevät henkilötietoja EU/ETA -alueen ulkopuolella. Kyseisten palveluiden henkilötietojen käsittely ja siirto on näiden kolmansien osapuolien vastuulla.

6. Rekisterin suojaus

  • Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä
  • Rekisterin käyttö on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin
  • Käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus
  • Rekisteriin pääsy on ainoastaan Hiusmuotoilukeskus Glaze:n työntekijöillä ja yrityksen verkkopalvelun tuottajan työntekijöillä, joiden tehtävät edellyttävät rekisterissä olevien tietojen käsittelyä. Työntekijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

7. Evästeet

Evästeiden käytöstä voit lukea lisää täältä.

8. Sosiaalisen median liitännäiset

Glaze:n sivuilla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä niin sanottuja sosiaalisen median liitännäisiä (esimerkiksi Facebook, Pinterest). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan. Näihin Glaze:n sivustoilla oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. Glaze:llä ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä täten ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä.

9. Sivuston käyttäjän oikeudet

Sivuston kävijällä / asiakkaalla / sidosryhmällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritellylle rekisteriasioita hoitavalle henkilölle. Kävijällä on myös oikeus kieltää Hiusmuotoilukeskus Glaze:a käsittelemästä sinua koskevia tietoja suoramarkkinointia, etämyyntiä tai mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä Glaze:n rekisteriasioita hoitavalle henkilölle.

Muutokset tietosuojaselosteeseen
Voimme ajoittain tehdä muutoksia tietosuojaselosteeseen. Julkaisemme uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttö uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi. Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme.